MyyntipisteetSuoramyynti

Tuotteet taatusti tuoreina suoraan tilalta koko satokauden (n.1.7-15.8). Avoinna joka päivä klo.9.00-19.00. Pihakioskista löydät lisäksi mm. maukkaat uudet perunat, porkkanat ja sipulit, sekä myös juomat, jäätelöt ja makkarat. Meillä käy maksuvälineenä käteinen sekä pankkikortti. Pihakioski avoinna päivittäin juhannuksesta elokuun puoliväliin. Pihakioskin aukioloajat  päättyvät tänä syksynä 15.päivään.Tämän jälkeen voi vielä edelleen pihaan poiketa kuitenkin marjaostoksille ja kioskistakin vielä löytyy tuotteita. Jos tulet kauempaa ja haluat varmistaa että olemme paikalla, kannattaa soittaa etukäteen numeroon; 041-5074448 (Merita)

Ikaalinen        Myyntiä Ikaalisissa jo 40 vuotta!

Myyntivaunumme iloisine myyjineen sijaitsee kauppakeskus Kompin edessä. Maukkaat marjat, herneet ja siikli-perunat löytyvät täältä satokauden ajan maanantaista lauantaihin klo. 9.00 alkaen. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

satokauden ajan löydät telttamme myös torilta, poliisilaitoksen puoleiselta kulmalta. Keskiviikon toripäivinä normaaliin tapaan kohtaat tilan isäntäväkeä ja paikalle tullaan kahdeksaksi. Torilla tavataan!
Torillakin meille käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Parkano

Myyntitelttamme löydät uuden Tokman -tavaratalon parkkipaikalta. Maksutavat käteinen ja pankkikortti. Maukkaita tuotteitamme löydät päivittäin myös 4H- nuorten myynnistä K- Marketin edestä. Käymme toripäivinä myös itse Parkanon torilla ja olemme mukana Parkanon REKO- ryhmässä tuottajana.

Kuru          Myyntiä Kurussa jo 40 vuotta!

Kurun torilla myyntivaunumme palvelee teitä maanantaista lauantaihin aamukahdeksasta iltapäivään n. klo14.00 asti. Tervetuloa ostoksille!

 Ruovesi           Myyntiä Ruovedellä jo 30 vuotta!

K-marketin edestä myyntipisteeltämme löydät kesän parhaat marjat, herneet ja uudet perunat! Palvelemme maanantaista lauantaihin aamuyhdeksästä iltapäivään n. klo kolmeen saakka. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ylöjärvi

Ylöjärvellä meillä ei ole omaa myyntipistettä mutta maukkaita mansikoitamme löydät suoraan pellolta päivittäin toimitettuina Pinsiön Taimiston yhteydessä toimivalta Viljamin Vintiltä!

Tampere

Tampereen alueelle toimitamme marjoja täysin laatikoin kymmenen laatikon tilauserissä. Kerää kimppatilaus, saat yhdennentoista laatikon itsellesi ilmaiseksi! Marjat toimitetaan aina suoraan pellolta kotiovellesi tilauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana. Tilauksen voit tehdä soittamalla Meritalle p. 045-5074448 tai tilauskaavakkeella. Päivittäinen laatikkohintamme löytyy myös tilauskaavakesivulta.

 Kylmäautokuljetukset tilauksesta 80 km etäisyydellä tilasta!

 

Markkinat ja kesätapahtumat 2017

 

23.-25.6. Hyvän Haltijan juhannussauna ja vihtatalkoot. Kesäkioski avaa ovensa!

1.7.  Karhen markkinat  ja  Luhalahden markkinatori

8.7. Mansikanhaltijan kesänavajaiset ja runohetki.

22.7. Kurun markkinat

23.7. Mansikkaretkipäivä

29.7. Luhalahden markkinatori

12.-13.8. Marjalomaviikonloppu

26.8. Juhlitaan Suomen luontoa! Särkilammin pihassa tehdään syksyisiä koristeita luonnonmateriaaleista kodin koristukseksi. Myös loppukesän satoa on vielä myynnissä ja kioskista saa ostaa kahvia, vohveleita, leivonnaisia ym.

Lisää tietoa tilan tapahtumista löytyy uutiset -sivulta ja tapahtumat -sivulta