MyyntipisteetSuoramyynti

Tuotteet taatusti tuoreina suoraan tilalta koko satokauden. Avoinna 24.6.-5.8. joka päivä klo.9.00-19.00. Pihakioskista löydät lisäksi mm. maukkaat uudet perunat, porkkanat ja sipulit, sekä myös juomat, jäätelöt ja makkarat. Meillä käy maksuvälineenä käteinen sekä pankkikortti. Pihakioskista voit ostaa Mansikoiden, herneiden, uusien perunoiden ja tuorejuuresten lisäksi myös muita elintarvikkeita ja herkkutuotteita mökille, matkalle ja retkelle. Kahvit, marjapirtelöt ja jäätelöt kuuluvat myös valikoimaan! Voimme pakata kioskista sinulle myös piknik-eväät syötäväksi tilan alueella, vaikkapa rantakoivujen katveessa...

Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkovarausta. Voitte myös tilata ryhmällenne tilaesittelyn pullakahveineen ja maistiaisineen. Pihassa mahtuu kääntymään bussilla mainiosti.

Ikaalinen        Myyntiä Ikaalisissa jo 40 vuotta!

Myyntivaunumme iloisine myyjineen sijaitsee juhannusviikolta alkaen kauppakeskus Kompin edessä. Maukkaat marjat, herneet ja siikli-perunat löytyvät täältä satokauden ajan maanantaista lauantaihinklo 9.00 alkaen. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

satokauden ajan löydät telttamme myös torilta, poliisilaitoksen puoleiselta kulmalta. Keskiviikon toripäivinä normaaliin tapaan kohtaat tilan isäntäväkeä ja paikalle tullaan kahdeksaksi. Torilla tavataan!
Torillakin meille käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Hämeenkyrö, viljakkala

Toimitamme tilattuja tuotteita Hämeenkyrön ja Viljakkalan alueelle sovittuun paikkaan pääsääntöisesti maanantaisin, mutta myös muita toimituspäiviä voi kysyä!

Parkano

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Parkanon alueelle pääsääntöisesti tiistaisin. Perjantaisin tapaat meidät torilla! Olemme myös mukana Parkanon REKO- ryhmässä tuottajana.

Kuru          Myyntiä Kurussa jo 40 vuotta!

Kurun torilla myyntivaunumme palvelee teitä maanantaista lauantaihin aamuyhdeksästä iltapäivään n. klo14.00 asti. Tervetuloa ostoksille! Toimitamme myös tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Kurun alueelle pääsääntöisesti torstaisin. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ruovesi           Myyntiä Ruovedellä jo 30 vuotta!

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ruovedelle ja lähiseuduille (myös kotiovelle) pääsääntöisesti torstaisin, jolloin olemme aamupäivän ajan myös torilla. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ylöjärvi

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ylöjärven alueelle pääsääntöisesti sunnuntaisin. Maukkaita mansikoitamme löydät suoraan pellolta päivittäin toimitettuina Pinsiön Taimiston yhteydessä toimivalta Viljamin Vintiltä!

Länsi-Teisko, Mutala

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Länsi-Teiskon ja Mutalan alueelle pääsääntöisesti perjantaisin. Kylmäautomme kulkee vakioreittiä iltasella, reitin kulku ja aikataulu ovat esillä ko. paikoissa. Ensimmäinen reittipäivä on 29.6.-18. Pienetkin erät (tuoreherkut viikonlopuksi) toimitetaan! Autosta löytyy mansikoiden lisäksi myös mm. uudet perunat, porkkanat, sipulit, herneet sekä ylöjärveläisen Kesti-Herkun grillituotteet... Tilaukset mielellään etukäteen, mutta jonkin verran pidämme autossa myös ylimääräistä mukana. Jos haluat ajokauden ajan hinta- ja tuotetiedot puhelimeesi viikoittain, niin laita tähän numeroon 041-5074448 viesti Mansikka-auto L-T, niin lähetämme sinulle tiedot, jolloin voit tilata tuotteita helposti viikoittain vastaamalla viestiimme.

Tampere, Pirkkala, Nokia

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Tampereen, Pirkkalan ja Nokian alueelle pääsääntöisesti torstaisin. Samana päivänä poimitut marjat kuljetetaan suoraan pellolta kylmäautolla vaikka kotiovellesi!

Kimppatilausetu!

Tilauksesta toimitamme marjoja täysin laatikoin kymmenen laatikon tilauserissä. Kerää kimppatilaus, saat yhdennentoista laatikon itsellesi ilmaiseksi! Marjat toimitetaan aina suoraan pellolta kotiovellesi tilauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana. Tilauksen voit tehdä soittamalla Meritalle p. 045-5074448 tai Tomille p. 0500 760285  sekä vaihtoehtoisesti tilauskaavakkeella. Päivittäinen laatikkohintamme löytyy myös tilauskaavakesivulta.

 Kylmäautokuljetukset tilauksesta 80 km etäisyydellä tilasta!

 

Markkinat ja kesätapahtumat 2018

10.6. klo 12-15.00   Avoimet ovet tilalla; tilaesittelyt, kahvibuffet, pirtelöbaari, pihaleikkejä ja kotieläimiä...

30.6. Karhen markkinat

6.7. Runon ja suven päivä; Herkistellään kesäillassa, runon lausuntaa, runosuunnistus lapsille...

7.7. Huopion markkinat

15.7. Mansikkaretkipäivä!  Koko perheen ohjelmallinen retkipäivä marjatilalle. Orkesteri Sukka Hukassa soittaa kansanmusiikkia, kahvitarjoilu nisun kera, mansikkamaistiaisia, lapsille omaa ohjelmaa...

21.7. Kurun markkinat

28.7. Huopion markkinat