MyyntipisteetSuoramyynti

Tuotteet taatusti tuoreina suoraan tilalta koko satokauden (n.1.7-15.8). Avoinna joka päivä klo.9.00-19.00. Pihakioskista löydät lisäksi mm. maukkaat uudet perunat, porkkanat ja sipulit, sekä myös juomat, jäätelöt ja makkarat. Meillä käy maksuvälineenä käteinen sekä pankkikortti. Pihakioski avoinna päivittäin juhannuksesta elokuun puoliväliin. Pihakioskin aukioloajat  päättyvät tänä syksynä 15.päivään elokuuta.Tämän jälkeen voi vielä edelleen pihaan poiketa kuitenkin marjaostoksille ja kioskistakin vielä löytyy tuotteita. Jos tulet kauempaa ja haluat varmistaa että olemme paikalla, kannattaa soittaa etukäteen numeroon; 041-5074448 (Merita)

Isommilta ryhmiltä toivomme ennakkovarausta. Voitte myös tilata ryhmällenne tilaesittelyn pullakahveineen ja maistiaisineen. Pihassa mahtuu kääntymään bussilla mainiosti.

Ikaalinen        Myyntiä Ikaalisissa jo 40 vuotta!

Myyntivaunumme iloisine myyjineen sijaitsee kauppakeskus Kompin edessä. Maukkaat marjat, herneet ja siikli-perunat löytyvät täältä satokauden ajan maanantaista lauantaihin klo. 9.00 alkaen. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

satokauden ajan löydät telttamme myös torilta, poliisilaitoksen puoleiselta kulmalta. Keskiviikon toripäivinä normaaliin tapaan kohtaat tilan isäntäväkeä ja paikalle tullaan kahdeksaksi. Torilla tavataan!
Torillakin meille käy maksuvälineenä myös pankkikortti.

Hämeenkyrö, viljakkala

Toimitamme tilattuja tuotteita Hämeenkyrön ja Viljakkalan alueelle sovittuun paikkaan pääsääntöisesti maanantaisin, mutta myös muita toimituspäiviä voi kysyä!

Parkano

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Parkanon alueelle pääsääntöisesti tiistaisin. Perjantaisin tapaat meidät torilla!  Maukkaita mansikoitamme löydät päivittäin 4H- nuorten myynnistä K- Marketin edestä. Olemme myös mukana Parkanon REKO- ryhmässä tuottajana.

Kuru          Myyntiä Kurussa jo 40 vuotta!

Kurun torilla myyntivaunumme palvelee teitä maanantaista lauantaihin aamuyhdeksästä iltapäivään n. klo14.00 asti. Tervetuloa ostoksille! Toimitamme myös tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Kurun alueelle pääsääntöisesti torstaisin. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ruovesi           Myyntiä Ruovedellä jo 30 vuotta!

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ruovedelle ja lähiseuduille (myös kotiovelle) pääsääntöisesti torstaisin, jolloin olemme aamupäivän ajan myös torilla. Maksutavat käteinen ja pankkikortti.

 Ylöjärvi, Länsiteisko, Mutala

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Ylöjärven ja Länsi- Teiskon alueelle pääsääntöisesti sunnuntaisin. Maukkaita mansikoitamme löydät suoraan pellolta päivittäin toimitettuina Pinsiön Taimiston yhteydessä toimivalta Viljamin Vintiltä!

Tampere, Pirkkala, Nokia

Toimitamme tilattuja tuotteita sovittuun paikkaan Tampereen, Pirkkalan ja Nokian alueelle pääsääntöisesti maanantaisin. Samana päivänä poimitut marjat kuljetetaan suoraan pellolta kylmäautolla vaikka kotiovellesi!

Kimppatilausetu!

Tilauksesta toimitamme marjoja täysin laatikoin kymmenen laatikon tilauserissä. Kerää kimppatilaus, saat yhdennentoista laatikon itsellesi ilmaiseksi! Marjat toimitetaan aina suoraan pellolta kotiovellesi tilauksen yhteydessä sovittuna ajankohtana. Tilauksen voit tehdä soittamalla Meritalle p. 045-5074448 tai Tomille p. 0500 760285  sekä vaihtoehtoisesti tilauskaavakkeella. Päivittäinen laatikkohintamme löytyy myös tilauskaavakesivulta.

 Kylmäautokuljetukset tilauksesta 80 km etäisyydellä tilasta!

 

Markkinat ja kesätapahtumat 2018