Tyky- ja virkistyspäivät

Hyvinvointia ja virtaa

Työ- ja harrasteyhteisölle

Metsäkylpy on ihanteellinen ohjelma työhyvinvointipäivään, sillä se ei sisällä minkäänlaista kilpailutilannetta tai eriarvoistavaa toimintaa. Se sopii kaikenkuntoisille, kokoisille ja taitoisille ihmisille ja rohkaisee ottamaan helppoja työhyvinvointia lisääviä harjoitteita käyttöön myös arjen käytännössä. Työyhteisön metsäkylpyohjelmaan voidaan liittää myös luento tai ohjattu ajatushautomo, jolla saadaan kuuluviin hiljaisempienkin yhteisön jäsenten ääniä. Nuotiotulilla voidaan lounastaa ja jatkaa ajatusten jakamista hyvässä hengessä. Mikäli koko päivän ohjelma kiinnostaa, voidaan kokonaisuus toteuttaa paikassa, joka mahdollistaa myös kokoustilan käytön, täysimittaisen päivällisen ja saunan sekä paljun tai uintimahdollisuuden.

Kysy tarjous sinua kiinnostavasta kokonaisuudesta. Yhteistyöyrittäjien kanssa onnistuu monenlaiset pakettiratkaisut niin toiminnallisiin, luoviin, hemmotteleviin kuin tietotaitoa lisääviin päiväohjelmiin ja kuljetuskin järjestyy!

Harrasteryhmälle metsäkylpy tuo uudenlaisen yhteisen kokemuksen joka on samalla sekä virkistävä että rentouttava. Sopii hyvin osaksi urheiluseuran leiripäivää, eläkeläisten retkipäivään tai vaikka käsityökerhon kevätkokoontumiseen… metsässä virkistyy muisti, keskittymiskyky ja luovuus!

Hintaesimerkkejä:

  • 2h sis. metsäkylpyohjelma ja ajatushautomo 10-15hlö 42€/hlö
  • 3h sis. metsäkylpyohjelma, lounas ja luento 10-15hlö 60€/hlö
  • 4h sis. metsäkylpyohjelma, lounas ja luovuutta luonnosta- työpaja                  10-15hlö 100€/hlö                                                                                              Kaikki hinnat sis.alv.
Ota yhteyttä